SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına vurgun yedi!

Fırtına vurgun yedi!

26 Eylül 2015 Cumartesi - 17:51




Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasının açılış maçında Osmanlıspor, Trabzonspor'u konuk etti.





OSMANLI: 3 - TRABZONSPOR: 1

Goller: Dk. 41' Gabriel Torje, 66' Erdal, 70' Serdar Deliktaş (Osmanlı), 85' Marin (Trabzonspor)

STAT: OSMANLI

HAKEMLER: Deniz Ateş Bitnel, Kemal Yılmaz, Erdem Bayık

OSMANLISPOR: Ahmet Şahin, Hakan Aslantaş, Uğur Demirok, Soro, Muhammed Bayır, Musa Çağıran, Mehmet Güven, Erdal Kılıçaslan, Ndiaye, Torjex, Webo
YEDEKLER: Moraes, Pinto, Numan, Galip, Tisdell, Rusescu
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Reşit Akçay

TRABZONSPOR: Onur, Cavanda, Mustafa Yumlu, Texixeira, Alper Uludağ, M'bia, Mehmet Ekici, Erkan Zengin, Marco Marin, Yusuf Erdoğa, Oscar Cardozo
YEDEKLER: Alvarado, Salih Dursun, Aykut Demir, Özer, Medjani, Aytaç, N'Doye
TEKNİK DİREKTÖR: Şota Arveladze

GOL: Gabriel Torje (dk. 42) (Osmanlıspor)
KIRMIZI KART: Musa Çağıran (dk. 45) (Osmanlıspor)
SARI KARTLAR: Hakan Aslantaş, Musa Çağıran (Osmanlıspor), M'bia (Trabzonspor)

- 90' Sağ kanattan gelişen Osmanlıspor atağında Ndiaye, Erkan'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Erkan Zengin, sarı kart gördü.

- 85' Gol! Marin. Rakip ceza alanı dışı sağ çaprazında topla buluşan Erkan'ın ceza alanına ortasında Cardozo topu kafasıyla indirdi. Kale sahası ön bölümünde olan Marin, gelişine vurdu ve topu sol köşeden ağlara gönderdi.

- 83' Osmanlıspor'da Erdal Kılıçaslan oyundan çıkarken Tonia Tisdell oyunda.

- 80'  Osmanlıspor atağında Ndiaye, sağ kanatta ceza alanı yakınlarında Douglas'ın darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

- 77' Başkent ekibinde Serdar Deliktaş oyundan çıkarken Numan Çürüksu oyuna dahil oldu.

- 74' Bordo mavililerde Luis Cavanda oyundan çıkarken Aytaç Kara oyunda.

- 70' Gol! Serdar Deliktaş

- 69' Bordo mavili ekipte Alper Ulusoy oyundan çıkarken Carl Medjani oyunda.

- 66' Gol! Erdal. Osmanlıspor atağında rakip ceza alanına yakın bir noktada topla buluşan Serdar'ın ceza alanı ön bölümüne pasında topu alan Torje, ceza alanı sağ çaprazına doğru koşu yapıp sol direk dibine yerden pasını gönderdi ve boş durumda olan Erdal, topu boş kaleye gönderdi.

- 64' Sağ kanattan gelişen Osmanlıspor atağında Erdal'ın ceza alanına yerden ortasında savunmada Douglas topu kornere çeldi.

- 59' Trabzonspor'da oyuncu değişikliği. Mehmet Ekici oyundan çıkarken Dame N'Doye oyuna dahil oldu.

- 51' Trabzonspor'da Mbia'nın kaptırdığı top sonrasında topu alan Torje, tam 3 rakibini geçip hızla rakip ceza alanına sokuldu. Son olarak Mustafa'yı da geçmek isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Mustafa Yumlu, sarı kart gördü.

- 48' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Erkan'ın ön direk yakınlarına ortasında Cardozo'nun kafa vuruşunda top yandan dışarıya gitti.

- İlk yarıda son düdük. Osmanlı: 1 - Trabzonspor: 0 

- 45' Orta alanda gerçekleşen top kapma mücadelesinde Mbia, Torje'ye faul yaptı ve sarı kart gördü.

- 45' Musa Çağıran faule itiraz ederken hakemle girdiği diyaloğun ardından doğrudan kırmızı kart gördü.

- 45' Sol kanattan gelişen bir başka Trabzonspor atağında Yusuf, ceza alanına gireceği anda Musa'nın darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Musa, sarı kart gördü.

- 41' Gol! Gabriel Torje. Gabriel Torje, kullandığı serbest vuruşta Onur'un boş bıraktığı sol köşeye topu gönderdi ve Onur uzanmasına rağmen topa müdahale edemedi.

- 40' Etkili gelişen Osmanlıspor atağında Torje'nin pasında topla buluşan Ndiaye, ceza yayının hemen önünde Mbia'nın darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Kaleyi tam karşıdan bir yer. 

- 37' Osmanlıspor'da yaşanan top kaybı sonrasında araya giren Mehmet, topu alıp ceza alanı yakınlarına kadar sürdü ve kaleye şutunu çekti ama top yakın mesafeden dışarıya gitti.

- 34' Osmanlıspor yarı alanında gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Erkan, Muhammed'e faul yaptı. Erkan, uzun süre faul yapmadığı yönünde itirazda bulundu.

- 30' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Torje'nin ceza alanına ortasında Trabzonspor savunması bu kez topu uzaklaştırdı.

- 25' Osmanlıspor'da sakatlık yaşayan Pierre Webo'nun yerine Serdar Deliktaş oyunda.

- 24' Trabzonspor atağında rakip ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Cardozo'nun sol çaprazdan ceza alanına giren Mehmet'e ara pasında Mehmet topu kontrol etmek isterken ayağından açınca top kaleci Ahmet'te kaldı.

- 20' Bordo mavililer yine sol kanattan geldi ama Yusuf, Hakan'dan sıyrılmak isterken yerde kalınca faul bekledi. Hakem devam dedi.

- 17' Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Alper'in güzel pasında topu alan Mehmet Ekici, rakibinden tam sıyrılacağı anda ceza alanına oldukça yakın bir yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

- 14' Kullanılan köşe vuruşunda Mehmet Ekici'nin ceza alanına ortasında kaleci Ahmet topun sahibi oldu.

- 11' Mbia'nın orta alanda kısa düşen pasında Musa araya girip savunma arkasına koşu yapan Ndiaye ve Webo'ya ara pası gönderdi. Webo, karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi ama ofsayt bayrağı kalktı.

- 8' Etkili gelişen Trabzonspor atağında Mbia'nın akıl dolu ara pasına hareketlenen Yusuf, Hakan'ın darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Hakan Aslantaş, sarı kart gördü.

- 5' Hızlı kullanılan taç atışı sonrasında Yusuf'un ceza alanına koşu yapan Marin'e ara pasında ofsayt bayrağı kalktı.

- 2' Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Marin'in pasında topu alan Yusuf'un ceza alanına ortasında top Ahmet'te kaldı.

- Ve karşılaşma başladı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap