SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına'da kuruluş coşkusu!

Fırtına'da kuruluş coşkusu!

02 Ağustos 2015 Pazar - 13:42




100. Yıl Parkı’nda yaptırılan Trabzonspor anıtına çelenk sunuldu.





Trabzonspor'un kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Bordo-Mavili kulübe emeği geçmiş merhum yöneticiler, divan ve kurul üyeleri, teknik adam, futbolcular ve taraftarlar anısına 100. Yıl Parkı’nda yaptırılan Trabzonspor anıtına çelenk sunuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Divan Başkanı Ali Sürmen anıta çelenk koydu.

Törende bir konuşma yapan Hacıosmanoğlu, kulübün 48. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, “Kaybettiklerimizi saygıyla anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Sağ olanlara da uzun ömürler diliyorum. Bu çınarı kurup Türkiye’de Anadolu devrimini yapan insanlara layık olmaya ve onların kurmuş olduğu bu çınarı bizden sonraki nesillere tertemiz ve ahlaklı bir şekilde bırakmayı Yüce Allah bizlere nasip etsin. Bu süreçte onlara layık olacak şekilde karşılıksız hizmet edip, onların yaşattığı başarıların aynısını yaşamayı ve yaşatmayı da yine Yüce Allah bizlere nasip etsin. Son dönemde ülkemizde yeniden türeyen ve gencecik çocuklarımızı kahpece katledenleri buradan lanetliyor, şehitlerimizin acılı ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diliyorum. Trabzonspor’un geçmiş tarihine ve değerlerine bağlı kalarak bizim de sevdamız olan bu renklere hizmet etmeyi istiyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Divan Başkanı Ali Sürmen ise yaptığı konuşmada tüm camianın kulübe bağlı kalması ve kulüp değerlerine sahip çıkması gerektiğini söyledi. Tören sonrası Zonguldak Futbol Okulu sporcuları Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap