SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına'dan dev hamle

Fırtına'dan dev hamle

10 Ağustos 2015 Pazartesi - 18:21




Bordo-Mavililer’de gözler Felipe Santana ve Papy Djılobodjı ikilisinde.





Savunmayı sağlama almak isteyen Trabzonspor Schalke 04’ten Felipe Santana ve Papy Djılobodjı’nın işini bitirmek için girişimlerini hızlandırdı. Her iki oyuncunun transferinin an meselesi olduğu belirtildi.

GÖRÜŞMELER OLUMLU

Trabzonspor savunmayı dev isimlerle güçlendirmek için girişimlerini hızlandırdı. Bordo-Mavililer, bu doğrultuda gündemine aldığı Schalke 04’ün 1.94 boyundaki Brezilyalı oyuncusu Felipe Santana’nın işini bitirmek için yoğun çaba harcıyor. Geçen sezon Olympiakos’ta kiralık olarak forma giyen ve Almanya kulübünde bir yıl daha sözleşmesi bulunan başarılı savunma oyuncusunun transferini bitirmek için Bordo-Mavili ekibin kurmayları gözünü adeta karartı. Alman kulübü ile sıkı pazarlığa tutuşan Trabzonspor yönetiminin Santana için 3 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğunu Schalke’li yetkililere ilettiği öğrenildi. Görüşmelerin olumlu bir şekilde sürdüğü de gelen haberler arasında.

AYRILMAK İSTİYOR

Karadeniz ekibi, gündemine Fransa’dan yeni bir ismi daha aldı. 5 sezondur Nantes’te forma giyen ve kulüpten ayrılmak isteyen Papy Djılobodjı, Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın listesinde Santana’dan sonra ikinci sıradaki yerini aldı. Senegal Milli takımının formasını da sırtlayan 1.92 boyundaki futbolcunun gelecek sezon sözleşmesi sona ererken, Bordo-Mavili yönetimin Fransız kulübü ile sıkı pazarlığa tutuştuğu bilgisine ulaşıldı. 6.5 milyon Euro bonservis bedeli olan 26 yaşındaki futbolcunun ayrılmak istemesini koz olarak kullanan Trabzonspor kurmayları bu oyuncunun işini de 3 milyon Euro bedel karşılığında bitirmeyi amaçlıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap