SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına'nın başına kim geçiyor?

Fırtına'nın başına kim geçiyor?

24 Aralık 2015 Perşembe - 10:22




Bordo-Mavili yönetim öncelikle takımı yabancı teknik adama teslim etmek istiyor. Liste başında Juande Ramos yer alırken, Marcelo Bielsa ve Ersun Yana





Trabzonspor yönetimi yeni teknik direktörünü belirlemek için hummalı bir çalışma temposuna girdi. Bordo-Mavili kulübün Başkanı Muharrem Usta ve kurmayları öncelikli olarak takımı yabancı bir isme emanet etmeyi amaçlıyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Karadeniz ekibinin gündeminin ilk sırasında, deneyimli teknik adam Juande Ramos’un yer aldığı öğrenildi. Başkan Usta ve yönetici Tuncay Bekiroğlu’nun tecrübeli teknik adamla temas halinde oldukları, transferi bitirmek için yoğun çaba harcadıkları öğrenildi. Usta ve Bekiroğlu’nun Ramos’tan istedikleri sonucu alamamaları durumunda B planını devreye sokup, Marcelo Bielsa ile masaya oturacakları bilgisine ulaşıldı. Tecrübeli hocayı beklemede tutan Usta’nın iki isimden birini takımın başına getirmeye çalıştığı bildirildi. İki teknik adamdan da sonuç alınamaması halinde Usta son çare olarak eski Teknik Direktör Ersun Yanal’la yeniden temasa geçerek, sorunu kökten çözüme kavuşturacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap