SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray’dan Trabzonspor’a sürpriz teklif

Galatasaray’dan Trabzonspor’a sürpriz teklif

08 Haziran 2016 Çarşamba - 11:16




Galatasaray cephesinden, Bordo-Mavililer’e, “Burak Yılmaz transferinden alacağınız 2 milyon Euro yerine size Ryan Donk’u verelim” teklifi geldi





Galatasaray sürpriz bir teklif ile Trabzonspor’un kapısını çaldığı ortaya çıktı. Çin’in Beijing Guoan takımına 8 milyon Euro bonservis bedeli ile giden Burak Yılmaz’ın satışından kendi üzerine düşen 2 milyon euroluk payı hala alamayan Bordo-Mavililer’e Galatasaray ilginç bir teklif geldi. Sarı-Kırmızılı ekibin cephesinden Trabzonspor’a, “Burak Yılmaz transferinden alacağınız 2 milyon Euro yerine size Ryan Donk’u verelim” teklifi geldi. 

Kasımpaşa’da oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken ancak Galatasaray’da gözden düşen Ryan Donk’u göndermekte kararlı olan Sarı-Kırmızılı ekibin Mehmet Topal’ı transfer etmek istemesi nedeniyle böyle bir girişimde bulunduğu belirlendi. Karadeniz ekibinin teknik patronu Ersun Yanal’ın Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile çalıştığı dönemde çok istediği ancak alınamayan Ryan Donk’un gelişine sıcak baktığı iki kulüp arasında görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap