SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'ın kulağı Diarra'da

Galatasaray'ın kulağı Diarra'da

28 Temmuz 2016 Perşembe - 15:43




Galatasaray yönetimi, Marsilya’nın Fransız orta sahası Lassana Diarra’ya ile yaptıkları görüşmede, "Kesin kararınızı verin, bu işi sonuca bağlayalım"





Lassana Diarra için 1 haftadır Paris’te bulunan Galatasaraylı idareciler, Fransız futbolcu ve eşiyle yaptığı toplantıda, "Kesin kararınızı verin, bu işi sonuca bağlayalım" dedi ve şehirden ayrıldı. Real Madrid'te oynadığı dönemden bu yana Türk futboluna ve İstanbul'da yaşamaya sıcak bakan Fransız futbolcunun eşi, türlü bahanelerle Diarra’nın kararını vermesini engelliyor. Sarı-Kırmızılıları yetkililer ise tecrübeli futbolcunun eşine, "Biz buraya bu transferi bitirmek için geldik. Sizin sürekli 'biraz daha düşünelim' demeniz nedeniyle burada çakılı kaldık. Türkiye'de güvenlik problemi yok. İsterseniz eşiniz bir süre İstanbul'da yalnız yaşasın; her şeyin yolunda gittiğini anlayınca siz de gelirsiniz; ancak daha fazla bu transferin önünde engel olmayın" dedi. Mali asıllı Fransız futbolcunun Marsilya ile olan sözleşmesinde, teklif alması durumunda bedelsiz serbest kalır maddesi bulunuyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap