SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun çıkış peşinde

Giresun çıkış peşinde

19 Eylül 2014 Cuma - 11:49




Teknik Direktör Mehmet Birinci, Bucaspor deplasmanından iyi bir sonuçla dönerek ligde çıkışa geçmek istediklerini açıkladı.





PTT 1. Lig 3. hafta mücadelesinde deplasmanda Bucaspor ile karşılaşacak olan Giresunspor’da Teknik Direktör Mehmet Birinci, Bucaspor maçının zor geçeceğini ancak sahadan 3 puanla ayrılmak için her şeyi yapacaklarını söyledi. Birinci, ligde oynadıkları ilk iki maçta talihsiz puan kayıpları yaşadıklarını ama zamanla bu kayıpları telafi edeceklerini belirtti. “Biz yeni bir ekibiz. Biraz zamana ihtiyacımız var” diyen Birinci, “En kısa sürede toparlanacağız. Bundan kimsenin en ufak şüphesi olmasın. İnşallah Bucaspor maçı iyi geçecek. Bu maçı kazanarak ligde çıkışa geçmek istiyoruz. Herkesle başa baş mücadele edecek kapasitedeyiz. Bunu da önümüzdeki maçlarda göstereceğiz” dedi. Giresunspor’un PTT 1. Lig’de bu yılki hedefinin ligde kalıcı olmak olduğunun altını çizen Mehmet hoca, “Bu çocuklar bu takımı buralara kadar getirdi. Bu sezon PTT 1. Lig’de kalmak istiyoruz. Taraftarlarımız fazla bir beklenti içerisinde olmasınlar. Bizim öncelikli hedefimiz bu ligde kalıcı olmak” ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap