SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor önünü görecek

Giresunspor önünü görecek

05 Mart 2015 Perşembe - 02:27




PTT 1. Lig’de play-off potasına giren Giresunspor’da Teknik Direktör Erkan Sözeri, Denizlispor galibiyetini tam zamanında aldıklarını belirterek, güze





"Özellikle aşağıdan uzaklaşma ve yukarıya yakınlaşma adına iyi bir galibiyet oldu" diyen Sözeri, "Taraftarlarımızın takıma inanılmaz desteği vardı. Bu destek takıma pozitif yansıdı ve sonuç istediğimiz gibi oldu" dedi.

Sözeri, "Sezon sonuna kadar en iyi performansı- mızı ortaya koymaya çalı- şacağız. Belki arada kazalar olacak ama bizim mücadelemizde hiçbir zaman değişiklik olmayacak. Bu camiaya layık ve bu camianın saygı duyacağı mücadelenin içerisinde olacağımızı ifade ettik. Allah'a şükür şu ana kadar içerisindeyiz ve bunu devam ettireceğiz. Giresunspor yine adından söz ettirecektir" diye konuştu.

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Osmanlıspor maçının çok zor geçeceğini ifade eden Sözeri, şunları söyledi: "Osmanlıspor'un bazı sıkıntıları var. Son haftalarda galip gelemiyorlar. Bence çok zevkli, keyifli ve enteresan bir maç olacak. Bu maçı puan ya da puanlarla çevirirsek, Alanya'ya çok daha moralli gidip oradan da puanlarla dönersek o zaman daha net şeyler konuşabileceğiz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap