SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresun’da 3’te 3 Hesabi!

Giresun’da 3’te 3 Hesabi!

13 Kasım 2017 Pazartesi - 11:29




Ligde oynadığı son iki maçta 6 puan toplayan Yeşil Beyazlılar, Altınordu engelini de kayıpsız geçmenin planlarını yapıyor.





Giresunspor Yönetim Kurulu Üyesi Turan Usta, Altınordu maçı öncesi takımda morallerin üst seviyede olduğunu söyledi. Adana Demirspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor galibiyetleriyle iyi bir hava yakaladıklarının altını çizen Usta, bu olumlu havayı İzmir deplasmanında da sürdürmekte kararlı olduklarının altını çizdi.

Rakiplerini yenerek 3’te 3 yapmak istediklerini ifade eden Usta, “Takımımızda moral motivasyon üst seviyede. Son iki maçta ve yapılan antrenmanlarda oyuncularımızın ortaya koyduğu performans Altınordu maçı öncesi bize fazlasıyla güven veriyor. Mutlak galibiyet parolasıyla hazırlandığımız Altınordu karşılaşmasını kazanıp galibiyet serimizi üç maça çıkarmak amacındayız” şeklinde konuştu.

Çotanaklar hırs küpü

Akın Çorap Giresunspor’da, hafta sonu deplasmanda oynanacak Altınordu maçının hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Teknik Direktör Metin Diyadin yönetiminde kendi tesislerinde çalışan Çotanaklarda, oyuncuların son derece hırslı, istekli ve moralli oldukları göze çarpıyor. Son iki maçını kazanarak yeni bir seri başlatan Yeşil Beyazlılar, Altınordu maçında galibiyet serisine yeni bir halka daha eklemenin planlarını yapıyor

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap