SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor'un gözü yüksekte

Giresunspor'un gözü yüksekte

18 Ağustos 2013 Pazar - 09:58




Genç bir takım olmalarına rağmen oyuncularının 2.Lig tecrübesi olduğunu söyleyen Kazancıoğlu, "Hedefimiz zirve yarışında yer almak. En kötü ihtimalle





UMUT YÜKLÜ Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup temsilcisi Giresunspor’da Başkan Yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, yeni sezondan son derece umutlu olduklarını söyledi. Kazancıoğlu, "Başka takımların ne yaptıkları ya da ne yapacakları bizi çok fazla ilgilendirmiyor. Kendi işimize bakacağız" dedi. Kazancıoğlu, grubun güçlü takımlardan oluştuğunu ancak zirve yarışının içerisinde kendilerinin de olacağını ifade etti. EN AZ PLAY-OFF Kazancıoğlu, "Genç bir kadroya sahibiz. Ancak aldığımız tüm futbolcular bu ligi bilen isimler. Zirve yarışının içerisinde Giresunspor’un da olması için büyük çaba sarf ediyoruz. En azından play-off heyecanını Giresunlulara yaşatmak arzusundayız" diye konuştu. Kazancıoğlu, şöyle devam etti: "İyi yoldayız. Hocamızla sürekli istişare halindeyiz. Lige kadar noksanlarımızı tamamlayıp, sezona galibiyetle başlayıp ardından devamını getireceğimize inanıyoruz."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap