SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun'un acelesi yok

Giresun'un acelesi yok

30 Haziran 2014 Pazartesi - 11:43




Teknik Direktör Birinci, 31 Temmuz'da başlayacak Kocaeli Kartepe kampına kadar transferlerin büyük kısmını tamamlamayı planladıklarını ifade etti.





PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, önümüzdeki sezon başarılı sonuçlara imza atmak için güçlü bir kadro kurmak adına transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Birinci, iç transferde anlaşmak istedikleri futbolcuların büyük kısmıyla yeniden sözleşme imzalayacaklarını vurgularken, "Dış transferde düşük maliyetli ancak takıma direkt olarak ciddi anlamda katkı sağlayacak oyuncuları kadromuza katma hedefindeyiz" dedi. İkinci etap kampına kadar transferin büyük kısmını tamamlamayı hedeflediklerini bildiren başarılı teknik adam, "Gerek yönetim kurulumuz gerekse ben gelecek sezon takımımızda görmek istediğimiz isimlerle temas halindeyiz. Amacımız Giresunspor'a katkı sağlayacak isimleri transfer etmek. Transferde aceleci değiliz. Belli bir plan dahilinde ilerliyoruz. 31 Temmuz'da başlayacak Kocaeli Kartepe kampına kadar transferimizin büyük kısmını tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap