SON DAKİKA



Haber > Spor > Gönüllerin takımı Bordo-Mavi

Gönüllerin takımı Bordo-Mavi

24 Aralık 2015 Perşembe - 10:21








Haftalar ilerledikçe kendini bulan, takım olma adına önemli adımlar atan basketbol takımımız her geçen gün büyük gelişme kaydederek bu günlere geldi. Emeği geçenlere teşekkürler. Artık bizim de bir basketbol takımımız var. İzleyenlere heyecanlı anlar yaşatan değerli teknik adamları, oyuncuları, başkanları ve en önemlisi her karşılaşmada gönülden destekleyen taraftarları var. Spor Toto Basketbol Lig’inin güçlü iki ekibi Hayri Gür Spor Salonu’nda kapıştı.

Muratbey Uşak Sportif puan cetvelinde üst sıralarda Trabzonspor Medical Park ise alt sıralarda bulunuyordu. Salon sıcaklığı normal, takımlar kültür fizik yaparak ısındıktan sonra top çalışması ile devam edip hava atışıyla oyuna başladılar. Hafta arası olduğu için ilgi pek fazla olmasa da her zamanki gibi yine çok zevkli maç oldu. Karşı tribünde zebra formalı çılgın taraftarlar hakem masası arkasındaki yerlerini alarak takımlarına müsabaka boyunca büyük destek verdiler.

Bordo-Mavililer oyuna çok iyi başlangıç yaparak ilk periyodu açık ara 34-14 lehine tamamladı. İkinci periyot savunması kötü olan Muratbey Uşak Sportif çok sayı yemekten kurtulamadı. İlk yarı 57-30 Fırtına’nın üstünlüğü ile kapandı. Üçüncü periyotta yine Trabzonspor Medical Park üstün olan taraftı. Bir ara bocalayan Bordo-Mavililer 5 dakika sayı üretemeden oyuna devam etti. Bundan faydalanan rakip aradaki farkı eritti.

Son periyoda 73-46 Trabzonspor Medical Park üstünlüğü ile girildi. Baştan sona kadar üstün olan taraf ev sahibiydi. Trabzon adına bu karşılaşmada basketbolun görselliği vardı. Rakibine 32 sayı fark atan Fırtınalar karşılamayı 98-66 kazanarak ders verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap