SON DAKİKA



Haber > Spor > Gümüşhane boş durmuyor

Gümüşhane boş durmuyor

21 Haziran 2016 Salı - 09:10




Kırmızı-Beyazlılar Fatih Akyel’in cevabını beklerken bir taraftan da B planını devreye soktu Kırmızı-Beyazlılar Fatih Akyel’in cevabını beklerken bir





Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor’da Teknik Direktör Fatih Akyel’in vereceği cevap beklenirken Başkan Kaya Büyükbayraktar’ın başka isimler üzerinde de durduğu öğrenildi. Başkan Büyükbayraktar, “Fatih Akyel ile görüştük. Ancak başka hocalarla da görüşüyoruz. Bizimle çalışmak isteyen hocalar var. Biz bünyemize uygun bir teknik adam ile çalışmak istiyoruz” dedi. Büyükbayraktar, “Hem ekonomik hem de coğrafyamıza uyacak niteliklerde olacak hocayı takımın başına getirmek istiyoruz. Tüm detayları değerlendiriyoruz. Kulübe en faydalı kim olacaksa takımın başına o ismi getireceğiz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Netleşen bir durum yok. 1-2 gün içerisinde hoca konusu netleşir ve karara bağlanır” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap