SON DAKİKA



Haber > Spor > Hacıosmanoğlu'na destek olalım

Hacıosmanoğlu'na destek olalım

18 Aralık 2014 Perşembe - 19:22




Genç, halen Yargıtay aşamasında bulunan Trabzonspor Genel Kurul kararıyla ilgili olarak Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimine destek





Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, halen Yargıtay aşamasında bulunan Trabzonspor Genel Kurul kararıyla ilgili olarak Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimine destek çıktı. Belediye Başkanı olmadan önce avukat olarak davayı mahkemede savunduğunu hatırlatan Başkan Genç, Başkan Hacıosmanoğlu’na şahsen şike sürecinin üzerine gittiği için destek verdiğini belirterek şehir olarak bu mücadeleye herkesin destek vermesini istedi. Başkan Hacıosmanoğlu’nun genel kurulda seçilmesini birinci nedeni şike süreci olduğunu belirten Başkan Genç, “ 'Trabzonspor Genel Kurulu'nun iradesi şeklen hukuka aykırıdır' diye dava açıldı. Dava Yargıtay aşamasında. Bu dava aktif olarak benim bizzat takip ettiğim bir davaydı. Ceza davasını İstanbul’da başka bir arkadaşımız takip ediyordu, hukuk davasını Trabzon’dan biz takip ediyorduk. Olaya ben şöyle bakıyorum. Bir başkan 6 aylığına seçilmiş ise o kongre 6 aylık denilir ve delegeden ona göre oy verilmesi istenilir. Bu başkanın görev süresi ne kadar ?; 2,5 yıl. 2,5 yıllığına seçilmiş. Efendim bu hukuk şekildir vs. bunlara sıkıştırarak bu psikolojiyi hep günden olarak oluşturduk. Buna gerek yok” dedi. Genç, “Zaten İbrahim bey 2 şeyden dolayı seçildi. Birinci seçim gerekçesi şikedir. Ben onun için başkana destek verdim. İkincisi ondan sonraki kısmıdır, iyi futbol oynatan bir takım oluşturup iyi futbol derken şampiyonluğa oynatan bir takım oluşturmak. Kimse bu yönetime ve bu başkanına gelip 1 yıl sonra 2 yıl sonra kesin şampiyon yapacak diye oy vermedi. O zamanın atmosferi gereği şikeye kararlı bir mücadele yapabilsin diye oy verdi. O mücadelesi de devam ediyor daha işleri bitmedi. Zaten o mücadele sonucunda başarılı olamassa bu seçilme gerekçesi de bir anlamda ortadan kalkacak” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap