SON DAKİKA



Haber > Spor > Haksız da değil

Haksız da değil

19 Şubat 2015 Perşembe - 10:32








Ersun Yanal, takımı adına kendisine yapılan eleştirilere cevap verdi. Verdiği cevap cidden cuk oturacak nitelikteydi. Yanal, "Biz bir süreç yönetiyoruz. Bu süreç öyle herkesin bildiği kısa bir süreç değil. O nedenle, yaptığımız oyuncu değişikliklerinden tutun kadro yapısına, sahaya sürdüğümüz on bire kadar her şey bu sürecin içerisinde. Çok karmaşık bir süreç. Tv ekranlarında yorumlar yapılıyor. Bu iş yapılan yorumlar gibi değil" dedi. Hani haksız da değil Ersun Yanal. Hariçten gazel okumak kişiler için iyi olabilir; ya işin içerisinde olmadan, işi bilmeden gazel okumaya ne demeli? Öyle ya, Ersun Yanal oyuncularıyla hafta boyunca çalışmaları kendisi yapıyor. Kafasında uygulatmak istediği sistemden tutun taktiğe kadar her şeyi kendisi uygulatmaya çalışıyor. Kısacası futbolcularıyla her şeyi Yanal yaşıyor. Dışardakiler ise sadece sahada olanı görüp izliyor. Perde arkasını bilen, gören var mıdır?

ZIVALIOĞLU'NUN BAŞARISI

Şans verilirse demek ki olacakmış. Hamdi Zıvalıoğlu, hangi nedenlerle olursa olsun 1461 Trabzon'un başına teknik adam olarak getirildiği zaman tu kaka yapılmaya çalışılmıştı. 'Nereden çıktı, torpili kimden' diye de Hamdi hoca hakkında 'papatya falı' açılmıştı. Bunlara ek olarak, 'Hamdi Zıvalıoğlu'nun kariyeri ne? Bu takımın yükünü kaldıramaz' gibi bir sürü laf salatası yapılmıştı. Ne oldu? Hamdi hoca teknik adamlık kariyerinin ilk yılında, 1461 Trabzon'un eksik ve yetersiz kadrosuna rağmen önceki tablosuna bakılıp karşılaştırıldığında oldukça başarılı götürüyor işi. Kadrosu biraz daha zenginleştirilip kaliteli hale getirildiğinde çok daha iyi işlere imza atması kaçınılmazdır Zıvalıoğlu'nun. Zıvalıoğlu gibi genç teknik adamlara korkmadan şans verirseniz mutlaka semeresini zaman içerisinde fazlasıyla alırsınız. Tıpkı bugün olduğu gibi... Tek bir şey var, o da güven, güven, güven... Güveneceksiniz abi, bunun başka lamı cimi yoktur herhalde.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap