SON DAKİKA



Haber > Spor > Hani iyi takımdı

Hani iyi takımdı

24 Şubat 2015 Salı - 10:08








Ersun Yanal Kasımpaşa maçından sonra yaptığı açıklamada "Bu takımda ancak 5 oyuncu oynar" dedi. Tam tamına 5 oyuncu... Ne oldu, başarısızlığa kılıf aranır duruma mı gelindi? Yahu transfer sezonunda onlarca oyuncu alınmadı mı bu takıma? Ve milyon eurolar harcanmadı mı? Borç 190 milyon iken 400 milyona dayanmadı mı? Oyuncu almak için neredeyse seferberlik ilan edilmişti. Eldeki kadrodan ancak 5 oyuncu oynayabiliyorsa Trabzonspor’da, bir yerlerde önemli bir kıble kaçığı yaşandığı aklımıza gelmiyor değil. Ne dersiniz, kıble şaştı mı?

İYİ GÖRÜNMÜYOR

Trabzonspor kan kaybediyor, diğer taraftan taraftarlar ağlıyor. Dün spor servisinin telefonları susmadı. Spor servisini kim arıyorsa öfkesini kusup, sitemlerini iletiyordu. Kimileri yönetim kurulunu suçlarken, kimileri ise teknik direktör Ersun Yanal’ı hedef aldı. Arayanlardan bir tanesi de genel seçimlerde bağımsız milletvekili adaylığını açıklayacak olan Burhan Bektaş’tı. Bektaş, "Ersun Yanal’ın ne yapmak istediğini bizler çözemiyoruz. Napoli maçında son saniyelerde iki oyuncu değişikliği yapıyor, hem de maç 4-0 olmasına rağmen. Hangi mantıkla bunu yaptı anlamadık. Pazar günü Kasımpaşa maçında Trabzonspor galip durumdayken, üstelik oyunun bitmesine çok az bir süre kalmasına rağmen oyuncu değişikliği yapmayı tercih etmedi. Etseydi Trabzonspor’un sahadan üç puanla ayrılması içten bile değildi. Ersun Yanal ile bu iş olmuyor, olmayacak da..." Öyle görülüyor ki alınan sonuçlardan dolayı Ersun Yanal eleştirilerin odağındaki isim oldu. Gelecek günler Ersun Yanal için iyi görünmüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap