SON DAKİKA



Haber > Spor > Hekimoğlu heryerde

Hekimoğlu heryerde

19 Ağustos 2015 Çarşamba - 00:16




Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, Büyükliman Bölgesi ve Giresun’da seçim çalışmalarına devam etti.





Trabzonspor’un önümüzdeki seçimli genel kurulunda başkanlığa adaylığını açıklayan işadamı Celil Hekimoğlu,  seçim çalışmalarına Büyükliman Bölgesi ve Giresun’da devam etti. Başkan adayı Hekimoğlu, listesinde ‘Asbaşkan’ sıfatıyla yer alacak olan Bekir Bülbüloğlu ile birlikte Vakfıkebirli işadamları tarafından kendisine verilen sabah kahvaltısına katıldı. Tecrübeli spor adamı; ardından Çavuşlu, Görele, Keşap, Bulancak ve Giresun'da üyelerle bir araya gelerek destek istedi.

Hekimoğlu, “Biz adaylığımızı açıkladığımız günden itibaren ülkemizin dört bir tarafında bulunan Trabzonsporlu kardeşlerimizi, büyüklerimizi ziyaret ederek, görüş alış-verişinde bulunuyoruz. Seçildiğimiz taktirde de ilişkilerimiz hiç bir zaman kopmayacak. Gittiğimiz her yerde Trabzonspor’a gönül veren taraftarlarımız tarafından olağanüstü ilgiyle karşılanıyoruz. Bu teveccüh bizleri hem mutlu ediyor, hem de motivasyonumuzu arttırıyor. Gittiğimiz yerlerde fikirlerimizi anlatıyoruz, danışıyoruz, düşünceleri alıyoruz” diye konuştu.

Trabzonspor’un sadece paraya değil, akla ve dürüst yönetilmeye ihtiyacı olduğunu dile getiren başkan adayı Hekimoğlu, “Oluşturacağımız ekipte her görüşten yönetici bulunacak. Ama yönetim kuruluna girdiğimiz zaman rengimiz sadece Bordo-Mavi olacak. Kimseden bir korkumuz yok. Gücümüzü büyük Trabzonspor taraftarından alıyoruz. Başkanlık koltuğu kimsenin tapulu yeri değildir. Sadece kişilere emaneten verilmiş bir makamdır” dedi.

Hekimoğlu, “Emanete karşı nasıl davranmamız öğütlenmişse orada da aynı şekilde davranmalıyız. Camiayla istişare, öncelikli değerimiz olacaktır. Kulübümüzün her ferdine yaklaşımımız bu pencereden olacak. Bu yönetimin öncelikle yapması gereken, Trabzonspor'u adliye koridorlarından çıkarmaktır. Bunun yolu da, demokrat, camianın büyüklüğüne yakışan seçimli bir kongredir. Sonuç ne olursa olsun, düzelmenin ilk adımı böyle bir medeni kongrede atılır" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap