SON DAKİKA



Haber > Spor > Hekimoğlu'nun gözü Erzin'de

Hekimoğlu'nun gözü Erzin'de

24 Ekim 2018 Çarşamba - 10:23




Son haftaların flaş ekibi Hekimoğlu FK, 27 Ekim Cumartesi günü sahasında oynayacağı Erzin Belediyespor maçına kilitlendi





TFF 3. Lig 1. Grup’ta oynadığı son 4 maçtan da galibiyetle ayrılan Hekimoğlu Futbol Kulübü’nde gözler Erzin Belediyespor maçına çevrilmiş durumda. Son hafta Tepecik deplasmanından 3 altın puanla dönerek liderliğini sürdüren Kırmızı-Lacivertliler, Erzin karşısında kötü bir sürprizle karşılaşmamak için işi sıkı tutuyor. Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver, Tepecik karşısında oynanan oyundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şanver, şu açıklamayı yaptı: “Zor bir müsabaka oynadık. Rakibimizin şiddetle puana ihtiyacı vardı. Bunun bilincinde sahaya çıktık. Tepecikspor’a fazla pozisyon vermedik. Etkili oynadığımız bir maçtan 1-0 galip ayrıldık. Son vuruşlarda daha dikkatli olsaydık farklı bir skor elde edebilirdik. Netice olarak 3 puan aldık, mutluyuz. Artık Erzin Belediyespor ile oynayacağımız maçı düşünüyoruz. Bu maçı da kayıpsız geçmek istiyoruz.” 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap