SON DAKİKA



Haber > Spor > Herkes yüreğini ortaya koyacak

Herkes yüreğini ortaya koyacak

24 Nisan 2016 Pazar - 09:31




Mandıralı, “Bu maçın camia için ne kadar önemli olduğunu herkes biliyor. Oyuncularım Fenerbahçe karşısında gerçek kimliklerini ortaya koyacaklardır. B





Trabzonspor’da Teknik Direktör Hami Mandıralı, Fenerbahçe karşısında üç puanı almak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Kötü geçen sezonda böylesine önemli bir maçtan galibiyetle ayrılarak moral bulmak istediklerini belirten Mandıralı, “Camia olarak bu maça kilitlenmiş durumdayız. Beklentiler çok yüksek. Bunun için biz de elimizden geleni yaparak sahadan üç puanla ayrılmaya çalışacağız” dedi. Fenerbahçe maçlarının her zaman Trabzonspor için farklı olduğunu kaydeden Mandıralı, “Herkes bu maçın önemini iyi biliyor. Rakibimizi de iyi tanıyoruz. Zor bir maç olacak. Bu sezon taraftarlarımıza Avni Aker’de derbi galibiyeti sevinci yaşatamadık. Hedefimiz bu maçı kazanıp taraftarlarımıza bu mutluluğu yaşatmaktır. Tüm taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Fenerbahçe karşısında 90 dakika savaşan bir Trabzonspor olacak” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap