SON DAKİKA



Haber > Spor > Hiç gitmeyecekmiş gibi...

Hiç gitmeyecekmiş gibi...

01 Nisan 2016 Cuma - 08:15




Mandıralı, “Kim ne diyor, yazıyor onunla değil işimle ilgileniyorum. Sadece 1.5 yıllık da değil, hiç gitmeyecekmiş gibi” sözleriyle mesajını gönderdi.





Sezon sonunun yaklaşmasıyla beraber Trabzonspor’da teknik adam dosyası da erken açıldı. Üstelik takımın başında daha kısa süre önce 1.5 yıllık imza atan bir isim, Hami Mandıralı varken. Adaylar içinde yerliler de var, tanıdık yabancılar da...
Böyle bir atmosferde çalışıyor olmak en azından psikolojik açıdan pek kolay olmasa da camianın efsanelerinden biri olan Mandıralı, işine konsantrasyon mevzusunu çoktan aşmış durumda. Öyle ki sadece 1.5 yıllık değil, ömürlük planlar bile yapıyor.

'ESKİDEN ÜZÜLÜYORDUM'

Hami Mandıralı hoca konusuyla ilgili şunları söylüyor: “Elbette yazılanları, konuşulanları ve en önemlisi niyetleri çok iyi biliyorum. Yüzümüze gülen, benim burada olmam için emek harcadığını söyleyenlerin bile ne niyeti olduğunu duyuyorum. İlk zamanlar çok üzülüyordum, ‘Nasıl olur?’ diyordum. Fakat hayat insana gerçekten de her yeni gün bir başka deneyim kazandırıyor. Şimdi, ‘Allah herkesin gönlüne göre versin’, diyerek geçiyorum. Benim işimi yapmam, ona konsantre olmam lazım. Burası benim ailem. Beni Trabzonsporlu Hami olarak tanıyan bir değil, birçok nesil var. Hiç gitmeyecekmiş gibi çalışıyorum, gerisi benim dışımda işler.”

'ASLA HEDEFSİZ OLMAZ'

Tüm biletlerin uzağına düşülse de Trabzonspor’un hedefsiz kalmayacağını söylüyor Hami Hoca. Konsantrasyon açısından bir sorun olabileceğini söylediğimizde verdiği yanıt ise oyuncularına mesaj niteliğinde oluyor: “Trabzonspor’da gelecek sezon için başkanımız ve ekibi çok büyük hedefler koydu. Orada olmak bile her oyuncuyu heyecanlandırmaya yeter. Ancak orada olmak için bunu istemek, göstermek lazım. Ayrıca 2016 Avrupa Şampiyonası var. Kadromuzdaki yerli-yabancı oyuncular için sadece maçlar değil, idmanlar bile değerli. Bu seviyede hedefsiz kalınamaz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap