SON DAKİKA



Haber > Spor > İdolü Bosingwa!

İdolü Bosingwa!

29 Nisan 2015 Çarşamba - 09:57




Uzun yıllar Porto ve Chelsea gibi dünya devlerinde forma giydikten sonra geçtiğimiz sezon Trabzonspor’a transfer olan yıldız futbolcu Jose Bosingwa ge





Karadeniz ekibinde geleceğin yıldız adayı olarak gösterilen Yusuf Erdoğan da Bosingwa’yı örnek alan isimlerden biri. Bir dönem sağbekin en iyisi olan Bosingwa ile aynı takımda oynamanın mutluluğunu yaşayan Yusuf’un “Bosingwa sağbekin yıldızıydı bende solbekin yıldızı olacağım” dediği belirtildi.

Uzun süren sakatlığının ardından Gençlerbirliği maçında formasına kavuşan Yusuf, kalan haftalarda istikrarlı bir şekilde görev almak istiyor. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da üzerinde çok durduğu Yusuf’un solbekte oynamak istediğini hocasına söylediği belirlendi. Genç oyuncunun yakın çevresine de “Trabzonspor’da solbekin ilacı ben olabilirim. Bunun için çabalıyorum. Kendimi bu mevkide daha fazla geliştireceğime inanıyorum” dediği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap