SON DAKİKA



Haber > Spor > İkisi bir arada

İkisi bir arada

19 Ağustos 2015 Çarşamba - 10:26




Trabzonspor Papy Djilobodji ve Douglas Franco Teixeira için temaslarını sürdürüyor. Bordo-Mavililer iki oyuncuyu renklerine bağlamakta kararlı.





Trabzonspor savunma hattını güçlendirmeyi kafasına koydu. Bordo-Mavililer bu doğrultuda uzun süredir görüşme halinde olduğu Nantes’li Papy Djilobodji transferini mutlu sonla bitirmeye çok yakın. 26 yaşındaki futbolcunun kulübüne, “Bırakın gideyim” restinin ardından eli güçlenen Trabzonspor kurmaylarının transferi resmiyete heran dökebileceği bilgisine ulaşıldı.

Dinamo Moskova’da forma giyen Douglas Franco Teixeira içinde sıcak temasını sürdüren Trabzonspor Rus ekibinin oyuncunun bonservis bedelinde indirime gitmesini bekliyor. Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın Dinamo Moskova yetkilileriyle gün boyunca pazarlık yaptığı transferde önemli mesafe aldığı bilgisine ulaşıldı. Trabzonspor’da hedef iki oyuncuyu  renklerine bağlayıp savunma kurgusunu yeniden dizayn etmek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap