SON DAKİKA



Haber > Spor > İkisinden biri

İkisinden biri

27 Ağustos 2016 Cumartesi - 10:55




Teknik Direktör Yanal’ın ısrarla sağbek istemesi üzerine Trabzonspor kurmayları yurt dışına kamp kurarak iki isim üzerine yoğunlaştı.





Trabzonspor’da sağbek transferi için seferberlik ilan edildi. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın ısrarla bu bölgeye takviye yapılmasını talep etmesinin ardından Başkan Muharrem Usta ve Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın harekete geçti. Fransa’ya çıkarma yapan Usta Monaco'da forma giyen sağbek Almamy Toure’yi yakın takibe alırken Aydın ise Aston Villa’da forma giyen Micah Richards ile sıcak temas kurdu. Bu bölgeye transferde Trabzonspor’un önceliğini 20 yaşındaki Almamy Toure’ye verdiği, Başkan Muharrem Usta’nın oyuncu ile masaya oturduğu bilgisine ulaşıldı. Malili oyuncunun işini bitirmek isteyen Usta bu transferde amacına ulaşamaması halinde Aydın’ın Micah Richards’ın transferini gerçekleştireceği öğrenildi. Trabzonspor yönetiminin sağbek transferini hafta içerisinde açıklaması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap