SON DAKİKA



Haber > Spor > İnanırsa kazanırsın

İnanırsa kazanırsın

05 Kasım 2015 Perşembe - 09:57








Ligde hayal kırıklığı yaşatan Trabzon Medical Park Euro Cup 1. Tur D Grubu’nda iyi işler çıkarmaya devam ediyor. Bordo- Mavililer dün evinde konuk ettiği Banvit karşısında son periyotta mühtiş geri dönüşüyle maçı kazanarak gruptan çıkma adına önemli adım atmış oldu.

Maça tutuk başlayan Trabzonspor’un özellikle savunma bölgesinde önemli sorunlar yaşaması Banvit’in oyunda hakimiyet kurmasına neden oldu. Ayrıca konuk ekibin Hardy’i markaj uygulayarak durdurması Bordo-Mavililer’in hücum etkinliğini sekteye uğrattı.

Bir de bunlara Markovic’in ilk 5 tercihinde Stepanovic’i dışarda tutması eklenince Banvit ilk dakikalarda eline geçirdiği üstünlüğü bırakmadı ve devreyi 48-42 önde tamamladı. 3. Periyotta Karadeniz ekibi mücadeleci kimliğini ortaya koyarken rakibi ile aradaki sayıyıeritti.

Ancak maçın kırılma anı son periyotta oldu. Trabzonspor’da Kinsey, Hardy ve Odom daha fazla sorumluluk aldı rakibin direnci kırarak Karadeniz ekibini maçın bitimine 6 dakika kala 72- 71 üstünlüğe taşıdı. Rakibin oyun sistemini çözen ve savunma ile hücum bölgesinde iyi organize olan Bordo- Mavililer karşılaşmayı kazanarak play-off için önemli bir adım attı.

Sonuçta Trabzonspor ilk 3 periyotta geride maçı götürmesine rağmen maçı kazanacağına kendisini inandırdı haklı bir galibiyete imza attı. Kendilerini kutluyorum.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap