SON DAKİKA



Haber > Spor > Isla sürprizi

Isla sürprizi

24 Temmuz 2016 Pazar - 17:09




Ön libero arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılılara, menajerler aracılığıyla Juventus’un Şili’li yıldızı Mauricio Isla’yı teklif etti.





Galatasaray'da ön libero arayışları tüm hızıyla sürerken Sarı-Kırmızılı yönetim sürpriz bir teklifle karşılaştı. Liverpool'un ön liberosu Lucas Leiva için girişimlerini sürdüren yönetime Juventus'un Şilili ön liberosu Mauricio Isla teklif edildi. Isla'nın kiralama şartlarının uygun oluşu nedeniyle Galatasaray yönetiminin,  İtalya'ya giderek Juventus'la masaya oturması bekleniyor. Juventus'tan 1.8 milyon Euro alan Isla'ya hemen hemen bu rakamın teklif edileceği bunun yanında İtalyan kulübüne de 1.5-2 milyon Euro civarında bir kiralama ücreti ödenmesinin planladığı ifade ediliyor. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Sarı-Kırmızılıların yakından ilgilendiği Leiva'nın sakatlanması şok etkisi meydana getirdi. Liverpool'un ABD'de Huddersfield ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Leiva için, ameliyat kararı çıkarsa Galatasaray bu transferden vazgeçecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap