SON DAKİKA



Haber > Spor > İsmail Kartal'dan Erkan Zengin açıklaması

İsmail Kartal'dan Erkan Zengin açıklaması

25 Ocak 2015 Pazar - 09:09




Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Erkan Zengin olayı kapanmıştır. Benim oyuncularımın hepsi birbirinden değerli. Onlara sonuna kadar güveniy





Fenerbahçe’nin Kasımpaşa’ya konuk olduğu ve 3-0’lık skorla galip geldiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında iki takımın teknik direktörleri karşılaşmayı değerlendirdi. İsmail Kartal, iyi bir oyun çıkardıklarını ifade ederek, “İkinci yarı tüm ülkeye ve lige hayırlı olsun. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Sonrasında oyuncularla birlikte bıraktığımız yerden devam etmek istiyorduk. Huzurlu, istekli ve arzulu bir kamp dönemi geçirdik. Bunu da Kasımpaşa maçıyla beraber hafta içinde çok iyi hazırlanarak devam ettirdik. Rakibi iyi inceledik. İyi analiz ettik. Biz de bu akşam taktiksel olarak soğukkanlı bir şekilde baştan sona kadar iyi bir oyun ortaya koyduk. Net bir skorla kazandık. Kamp dönemini yaşadıktan sonra biz daha iyi bir takım olduk. Kasımpaşa takımı galiba bu sezon ilk defa kendi evinde mağlup oldu. Kendimizi bilerek rasyonel bir duruş sergiledi oyuncularım ve taktiksel anlamda her istediğimi yaptıkları için oyuncularıma ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum” açıklamasında bulundu.

"ERKAN ZENGİN OLAYI BİTMİŞTİR"

Erkan Zengin transferi hakkında sorulan bir soru üzerine deneyimli teknik adam, “Erkan Zengin olayı kapanmıştır. Benim oyuncularımın hepsi birbirinden değerli. Onlara sonuna kadar güveniyorum” yanıtını verdi. Ersun Yanal’ın Erkan Zengin için İsveç’e gittiği ve böyle bir durumda olsa kendisinin de gitme durumu olup olmayacağı sorulması üzerine Kartal, “Rakip takım antrenörü Erkan Zengin ülkesine kadar gitmiştir, gitmemiştir. Ben bunlarla ilgilenmiyorum. Kendi işimizi yapıyoruz. Olsaydı değerlendirirdik, olmadı önümüze bakıyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap