SON DAKİKA



Haber > Spor > İstanbulspor – Trabzonspor maçında tribünlerden tek ses! “TFF İstifa” Mehmet Büyükekşi ne yapacak?

İstanbulspor – Trabzonspor maçında tribünlerden tek ses! “TFF İstifa” Mehmet Büyükekşi ne yapacak?

19 Aralık 2023 Salı - 22:00




İstanbulspor ile Trabzonspor karşılaştı. İstanbulspor’un sahadan çekilmesi ile sona eren karşılaşmada tribünlerden TFF istifa sesleri yükseldi.





Süper Lig’in 17. Haftasında İstanbulspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu stadında Saat 20:00’den başlayan karşılaşmada Trabzonspor 11. Dakikada Trezeguet ile 1-0 öne geçti. 40. Dakikada Muammer Sarıkaya skoru 1-1’e getirdi. 68. Dakikada İstanbulsporlu oyuncu ile Mendy arasında yaşanan pozisyonda İstanbul ekibi penaltı beklerken Trabzonspor pozisyonun devamında Onuachu ile 2-1 öne geçti.

stanbulspor-trabzonspor-macinda-tribunlerden-tek-ses-tff-istifa-buyukeksi-ne-yapacak.webp

SAHADAN ÇEKİLDİ

Bu pozisyon sonrasında İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu takımı sahadan çekti. Uzun süre başkan Sarıalioğlu ikna edilmeye çalışıldı. Ancak Başkan Sarıalioğlu’nun kararı değişmedi.


TRİBÜNLERDE İSTİFA SESLERİ

İstanbulspor’un sahadan çekilmesi ile tribünler tepki gösterdi. İki takımın taraftarları da tek ses halinde “TFF istifa” diye bağırdı. Bu tezahürat bir süre devam etti.

ANKARAGÜCÜ – ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI İLE BAŞLADI

Süper Lig’de skandallar Ankaragücü – Çaykur Rizespor maçı sonunda, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın Hakem Halil Umut Meler’e attığı yumruk ile başladı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetimi bu süreci sağlık yönetemedi.

SÜRESİZ ERTELENDİ DENİLMESİNE RAĞMEN…


Ankaragücü – Çaykur Rizespor maçında yaşanan olay sonrasında TFF Maçların süresiz ertelendiğini açıklamıştı ancak 3 gün ara sonrasında maçlar yeniden başladı. Alelacele maçların başlatılması, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)’nun üstünkörü cezaları sürecin iyice tıkınmasına neden oldu.

NE YAPACAK?

Yaşanan olaylar sonrasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin nasıl bir karar alacağı merak konusu oldu. Daha önce istifa edeceği yönündeki iddiaları yalanlayan Büyükekşi’nin son olaydan sonra nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap