SON DAKİKA



Haber > Spor > İyi ki varsın TÜFAD!

İyi ki varsın TÜFAD!

16 Mart 2015 Pazartesi - 10:00




Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’nin 50., Trabzon Şubesi’nin ise 25. yılı dün büyük bir katılımla kutlandı. Gecede spor, siyaset ve iş dünyasından





Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi, TÜFAD'ın kuruluşunun 50. yılını, 850 üyesiyle görkemli bir törenle kutladı. Trabzon Novotel’de gerçekleştirilen kutlamada TÜFAD Şube Başkanı Nurettin Balaban ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Gece saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken kolbastı ekibinin şovlarıyla 50 yıl kutlamaları renk kazandı. TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban, yaptığı konuşmada TÜFAD’ı ayakta tutmak için yoğun mesai harcadıklarını ve bu güne kadar geldiklerini ifade etti. TÜFAD’ın 50. yılında bu denli önemli isimlerle bir arada bulunmanın kendileri için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu söyleyen Balaban, Trabzon’un gücüne vurgu yaptı. Balaban, İstanbul'dan şampiyonluğu Anadolu'ya taşımanın öyle kolay iş olmadığını, özverili çalışmak gerektiğini belirtti.

Protokolde yok yoktu

TÜFAD’ın 50. yıl kutlamalarına Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AK Parti Aday Adayı Mehmet Atalay, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor’un efsane teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı, efsane futbolcular, taban birlikleri, antrenörler katıldı. 

Trabzonspor ülkenin markasıdır

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, yaptığı konuşmada, Trabzon'un bir kültür, tarih, spor, daha da önemlisi futbol kenti olduğunu söyledi. Kentin, Anadolu'nun futbolda ayağa kalkmasının önemli bir simgesi olduğunu dile getiren Vali Öz, "Trabzonluların Türk sporuna hizmeti sadece Trabzonspor’la değildir. Trabzonspor bunun bir markasıdır. Trabzon'da bütün alanlarda başarı olmuş marka sporcular da vardır" dedi. Son yıllarda yapılan yatırımlarla Trabzon'un spor kenti kimliğinin her geçen gün güçlendiğini ifade eden Öz, "Yapılan ve yapılmakta olan yatırımlar sayesinde başta futbol olmak üzere bütün sporlara daha ümitle bakabiliyoruz. Son olarak Erdoğdu Anadolu Lisemiz Türkiye şampiyonu oldu ve inşallah dünya şampiyonluğunu da bekliyoruz" diye konuştu.

Spor camiasından Atalay’a tam destek

Türk sporuna yaptığı hizmetlerle ayrı bir yere sahip olan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Atalay, “Türkiye’nin temel taşlarından biridir Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği. Gençlik Spor Genel Müdürlüğü dönemimde de bizlere hizmetler yapmamızı sağladılar. Bizi gerçekten yönlendirdiler” dedi. Atalay, “Hiçbir ilde böyle bir tablo yok. Gurur duyacağınız bir tablo var. Hala yıldız onlar. Hocaları, yöneticileri, sporcuları yıldız. İstanbul’da yapmak isteseniz ve üç büyük kulübün yıldızlarını toplasanız bu kadar yıldıza erişemezler. Şenol hocama takılırım. Şenol Güneş olmasa dünya şampiyonu olacağız demişlerdi. Gördünüz, ondan sonra hep dünya şampiyonu olduk” dedi. Atalay, Türkiye şampiyonu Erdoğdu Anadolu Lisesi’nin dünya şampiyonu olacağına inandığını söyledi. Büyük ilgi gören Atalay spor camiasından da tam destek aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap