SON DAKİKA



Haber > Spor > Kadınları aşağılamak haddimize mi?

Kadınları aşağılamak haddimize mi?

30 Ekim 2015 Cuma - 07:15




Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, telefonla katıldığı canlı yayında hakkında çıkan eleştirilere cevap verdi.





İbrahim Hacıosmanoğlu eleştirileri cevapladı... Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu dün Trabzonspor-Gaziantepspor maçı sonrası birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunmuş ve bir anda Türkiye gündemine bomba gibi oturmuştu. Trabzonspor başkanı açıklamalarında hem siyasileri kızdıran hem de kadınları kızdıran açıklamalarda bulunmuştu.

Hacıosmanoğlu, bu gelişmeler sonrası CNN Türk'ün canlı yayınına telefonla katıldı ve dün yaptığı açıklamalara gelen eleştirilere cevap verdi. Oldukça sert konuşan Hacıosmanoğlu sözlerinin çarpıtıldığını savundu.

İşte İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları;

"Karadeniz'de bir mecaz vardır. Bunu herkes bilir. Kadın gibi değil, adam gibi yaşarız deriz. Bunu derken kadınları aşağılamak bizim haddimize mi? Beni doğuran anne ve çocuklarımı doğuran da bir kadın.Kendine malzeme arayanlar başka kapıya gitsinler. Alınan üzülenler varsa bundan kahrolurum, bin kere özür dilerim."

"Selahattin Demirtaş'ın Trabzon hakkında konuşması onun haddine değil. Benim adım da, Trabzon da ona büyük gelir.Demirtaş kadınlara bu kadar değer veriyorsa, küçücük kızlar dağa çıkarılırken içi sızlamıyor mu? Cumhurbaşkanımıza sonsuz saygım var. Onu hedef alacaklarsa başka yerden alsınlar. Bu konuyu siyasete çekmesinler.Özür dileyen biri değilim, bu sözlerimden üzülen kırılan hanımefendilerden özür dilerim. Artniyetli kişilerden dilemiyorum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap