SON DAKİKA



Haber > Spor > Kaleye Esteban!

Kaleye Esteban!

02 Ağustos 2015 Pazar - 12:22




Trabzonspor yönetiminin kadro dışı bırakılan Onur’un yerine bonservisi elinde olan Kosta Rikalı Esteban Alvarado’yu transfer etmeye çalıştığı ortaya ç





Trabzonspor’da Onur Kıvrak krizi sonrası yönetim kaleci arayışlarını hızlandırdı. Onur’un gözden çıkartıldığı Karadeniz ekibinde gündeme sürpriz bir isim geldi. Gürcü kaleci Loria’da yaşanan pürüzleri gideremeyen Bordo-Mavililer’in Kosta Rikalı Esteban Alvarado ile ilgilendiği ortaya çıktı. Hollanda ekibi AZ Alkmaar ile sözleşmesini yenilemeyen 26 yaşındaki oyuncu için girişimlerin hızlandığı belirtildi. Kosta Rikalı file bekçisinin menajerleriyle temasa geçildiği öğrenilirken, olumlu yanıt gelmesi durumunda maddi konulardaki teklifin yapılacağı ileri sürüldü. Bonservisi elinde olan Kosta Rikalı eldiven için yıllık 2 milyon Euro’luk teklif yapılması bekleniyor. Esteban, 2011 yılında oynanan Ajax-AZ Alkmaar maçında Ajax’lı bir taraftarın sahaya girerek kendisine saldırması üzerine taraftarı tekmelediği görüntülerle hafızalara kazınmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap