SON DAKİKA



Haber > Spor > Kampta transfer zirvesi!

Kampta transfer zirvesi!

12 Temmuz 2015 Pazar - 13:09




Süleyman Hurma ve teknik direktör Shota Arvaledze, takımın kamp yaptığı otelde bir araya gelerek transfer zirvesi gerçekleştirdi.





Hollanda'da transfer zirvesi. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hollanda’nın Arnheim kentinde çalışmalarını sürdüren bordo-mavililerde başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da kampın bitimine bir gün kala takımın kamp yaptığı otel gelerek teknik heyet ve futbolcularla görüştü. Akşam yemeğinde takımla birlikte olan Hacıosmanoğlu, yeni sezon öncesi bütün futbolculara başarı dileklerini iletti. Hacıosmaoğlu, daha sonra sportif direktör Süleyman Hurma ve teknik direktör Shota Arveladze ile bir arayla gelerek transfer zirvesi yaptı. Kadroya takviye edilmesi planlanan oyuncuların son durumları hakkında fikir alış-verişinde bulunan üçlü takımdan gidecek ve kalacak oyuncular hakkında da durum değerlendirmesi yaptı. Bordo-mavililerin aksilik yaşanmaması halinde en az üç oyuncu takviyesi daha yapmayı planladığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap