SON DAKİKA



Haber > Spor > Karadeniz ekibi Ege'de Fırtına'ya tutuldu!

Karadeniz ekibi Ege'de Fırtına'ya tutuldu!

19 Ekim 2015 Pazartesi - 18:27








İlk periyotta her iki takım da maçın başında karşılıklı sayılarla oyunu sürdürürken ev sahibi mola aldıktan sonra Bordo-Mavililere bir haller oldu. Trabzon’un atışları, bilhassa Hardy’nin üçlükleri yok oldu. Ligin kaliteli ekibi Banvit, mola sonrası 10-0 skorluk bir seri yakaladı.

İkinci periyotta savunması dağılan, isabetsiz atışları ve pas hatalarını çoğaltan fırtınalar aradaki farkın çoğalmasına neden oldu.

Bana göre bu maçta Nenad Markovic molaları geç aldı, oyuncu değişikliklerinde hatalı davrandı. Üçüncü periyoda değişik bir beşle başlayan ve toparlanan Bordo-Mavililer farkı kapatmaya başlayınca ev sahibinin yardımına mola yetişti.

19 sayıya çıkan fark 6 sayıya inince Banvit koçu yeniden molaya başvurdu. Sanki sihirli değnek değmiş gibi 19 sayılık farkı kapatıp öne bile geçti Trabzonspor Medical Park. Bordo- Mavili takım taraftarları yine oradaydı. İlk yarıda enerji ev sahibindeydi, ikinci yarıda ise konuk takıma geçti. Trabzonspor müsabakanın sonuna kadar bu enerjisini devam ettirebilseydi maçı kazanması işten değildi.

Üçüncü periyotta Trabzonspor, diğer üç periyotta ise Banvit üstünlüğü vardı. Son periyoda 62-61 ev sahibi üstünlüğüyle girildi. Dördüncü periyotta Bandırma’da nefes kesen bir lig maçı oynandı. Son dakikalara nefesi yetmeyen Bordo-Mavililer oyunun başındaki gibi rakibinden 19 sayı fark yiyerek müsabakayı 88-69 kaybetti.

Neticede Banvit kaliteli ve tecrübeli bir takım; Trabzonspor MP'nin ise grafikleri inişli çıkışlı... Trabzonspor Medical Park üçüncü periyottaki savunma ve hücum oyununu her periyoda yansıtabilirse başarılı olabilir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap