SON DAKİKA



Haber > Spor > Kaybetmek yok

Kaybetmek yok

08 Mayıs 2016 Pazar - 10:09




Yusuf Erdoğan, “Çaykur Rizespor’u yenerek moral bulmak istiyoruz. Üzerimizdeki ölü toprağını atmak için galibiyet şart” dedi.





Trabzonspor’un yetenekli futbolcusu Yusuf Erdoğan, Ç.Rizespor karşısında gülen taraf olmak istediklerini söyledi. Kötü sonuçlardan dolayı üzgün olduklarını ve kalan üç haftanın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Yusuf, “Takım olarak büyük bir düşüş yaşadık. Ancak bir söz vardır ‘yiğit düştüğü yerden kalkar.’ Bizim hedefimiz ligde kalan 3 maçımızı da kazanmak” dedi. Her ne kadar arzu ettikleri konumda olmasalar da Trabzonspor’un büyüklüğünün tartışılamayacağını belirten Yusuf, “Taraftarlarımızı derinden üzdüğümüzün de farkındayız. Yalnız bazen ne yaparsan yap işler bir türlü yoluna girmiyor. Bu sezonda öyle oldu. Kötü bir sezon geçirdik. Bazı şeylerin telafisi imkansız ama kalan üç maçımızı kazanarak bir nebze olsun sezonu moralli bitirebiliriz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap