SON DAKİKA



Haber > Spor > Kayıp şehir Trabzon

Kayıp şehir Trabzon

06 Mart 2016 Pazar - 09:22








İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda, Beşiktaş ile Trabzonspor Medical Park arasında Spor Toto Basketbol Lig karşılaşması oynandı. Hangi takım galip gelirse, fikstürde diğer takımın üstünde yerini alacaktı. Play-Off’a girmek adına galip gelen takım için büyük bir avantaj karşılaşmasıydı. Futbolda bunalımlı günler geçirmeye başlayan Trabzonspor futbol takımı taraftarları, kendisine teselli bulmak adına basketbol takımına yaslandı. Fakat burada da aradığı teselliyi bulamadılar. Açıkçası mutsuz günler geçiren Bordo-Mavililer, İstanbul’da Beşiktaş Sompo Japan mağlubiyeti ile kendisine bu hafta da moral kaynağı bulamamış oldu. 20’nci hafta karşılaşmasında Trabzonspor Medical Park, İstanbul’da Beşiktaş karşısında sınav verdi. “’Başarısız giden takımlarda kan değişimi başarı getirir’ düşüncesi, Trabzonspor MP’da tuttu” diyemeyiz. Nenad Markovic’in yerine gelen Ahmet Kandemir hoca eski takımı Beşiktaş’a karşı kaybetti. Yeni hoca sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkmıştı. Trabzonspor Medical Park ilk periyodu 24-28 önde tamamladı, geride kalan periyotlarda hiçbir varlık gösteremedi. İlk periyotta Bordo- Mavililer’de gördüğüm isabetli atışlar ve ribaund üstünlüğü fırtınadaydı. 2. periyotta bu oyunu devam ettiremeyince karşılaşmada etkili olan Beşiktaş, atılan sayılara hep karşılık verdi. Oyun başa baş geçerken, dakikalar ilerledikçe tansiyon yükselerek, Beşiktaş üstünlüğü ortaya çıktı. Maçta inanılmaz şut yüzdesi ve smaçlar oldu. Fırtına bocalayınca, rakip devreyi 50- 38’lik skor ile soyunma odasına 12 sayı önde girdi. 2. yarı ilk periyot Trabzon üstünlüğü diğer periyotlarda Beşiktaş üstünlüğüyle biten karşılaşmada Fırtına, maç başındaki oyunundan uzaktı. Bu periyotta da Beşiktaş tempolu atışlarla hep önde oldu.

Trabzonspor Medical Park ise kopuk kopuk oynayarak, bir attı, bir atamadı ve 3. periyot da Siyah-Beyazlılar lehine 68-57 önde tamamlandı. Son periyoda 11 sayı farkla başlayan Beşiktaş Sompo Japan istediği oyunu oynayarak önde girdi. Trabzonspor Medical Park’ta ise hoca değişti, oyun değişmedi. Oyun aynı oyun, başka değişen yok. Yine kayıp yine kayıp. Son 3 periyot Siyah- Beyazlı ekip hep önde olarak oynadı. Sona doğru top çevirip, fileye oynadı. Trabzon boş attı, Beşiktaş dolu atınca maçı kazanan taraf oldu. Skor 85- 74 Beşiktaş Sompo Japan lehine tamamlandı. Fırtına playoff şansını gelecek haftalara bıraktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap