SON DAKİKA



Haber > Spor > Kazanacağız!

Kazanacağız!

18 Ağustos 2016 Perşembe - 09:18




Yusuf Erdoğan ve Matus Bero’dan Kasımpaşa’ya gözdağı.





Her iki oyuncu ilk maçta taraftarlarının yüzünü güldüreceklerini söyledi. Ligin ilk maçında Kasımpaşa’yı sahasında konuk edecek olan Trabzonspor’da Yusuf Erdoğan ve Matus Bero rakiplerini elleri boş evine göndereceklerini söylediler. Sezona iyi bir giriş yapmak istediklerini bunun için 90 dakikanın sonunda sahadan 3 puanla ayrılmayı amaçladıklarını belirten  Yusuf Erdoğan, “Tüm hesaplarımızı 3 puan üzerine yaptık.  Bize yakışan oyunu ortaya koyarak taraftarlarımızı mutlu edeceğiz” diye konuştu.

Matus Bero ise kazanarak lige moralli başlamak istediklerini vurgulayarak, “İlk maçımızda gücümüzü herkese göstermek istiyoruz. İyi mücadele edip galibiyet mutluluğunu yaşayacağımızdan eminim. Çünkü hepimizde o enerji var ve gereken neyse onu ortaya koyacağız” diye konuştu. Bero takım arkadaşlarının kendisine çok yardımcı olduğunu da belirterek, “Buradaki ortam harika” şeklinde görüşlerini ortaya koydu.  Matus Bero Yusuf Erdoğan ile çekildiği fotoğraf için sosyal medya hesabında, “Kardeşim ile” yorumunda bulundu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap