SON DAKİKA



Haber > Spor > Kazanmak zorundayız

Kazanmak zorundayız

26 Kasım 2016 Cumartesi - 08:28




Teknik Direktör Yanal, Gençlerbirliği maçının önemine işaret etti Yanal, “Ligde hiç haz duymayacağımız bir noktadayız. Gençlerbirliği maçı üzerimizdek





Gençlerbirliği ile yarın kritik bir maça çıkacak olan Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal oyuncularını zorlu karşılaşmaya motive ediyor. Ankara’dan galibiyetle dönmekten başka bir düşünceleri olmadığını dile getiren deneyimli teknik adam, “Durumumuz ortada. Kazanmaktan başka bir seçenek önümüzde durmuyor. Sahada bunun için her şeyimizi ortaya koyacağız” diye konuştu. Gençlerbirliği maçı ile başlayan bir çıkış yakalamak istediklerini açıklayan Yanal, şunları kaydetti: “Bu maç, kötü günleri geride bırakmak için kilit rol oynuyor. Hafta içerisinde buna göre hazırlıklarımızı yaptık. Rakibimiz karşısında sahanın her yerine hakim olarak sonuca gitmek istiyoruz. Bu maçı çıkışımızın başlangıcı olarak görüyoruz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap