SON DAKİKA



Haber > Spor > Kolarov beklemede!

Kolarov beklemede!

15 Temmuz 2016 Cuma - 11:15




Pep Guardiola’nın Manchester City’de öncelikli isimleri arasında yer almayan Kolarov, Beşiktaş’a yeşil ışık yaktı. Sırp futbolcu, kulübünün Beşiktaş’l





Yeni sezonda yer alacakları Şampiyonlar Ligi’nde ses getirecek bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda İngiltere Premier Lig deviManchester City’nin yıldız ismi Aleksandar Kolarov’un peşine düşmüştü.

İsmail Köybaşı’yla yollarını ayırmasının ardından sol bek hattını Sırp futbolcuyla güçlendirmek için temaslarını yürüten yönetimin, 30 yaşındaki futbolcunun menaceriyle yaptığı görüşmeden olumlu geri dönüşlerle ayrıldığı öğrenildi. Takımın başına yeni getirilen Katalan teknik adam Pep Guardiola’nın kendisiyle ilgili olarak kararsız olması sonrasında tecrübeli futbolcunun, City’nin bonservisi konusunda Beşiktaş’la anlaşma sağlamasını beklediği öğrenildi.

Başkan: Hızlı olabiliriz ama...

Bu transfer konusunda önceki gün yaptığı açıklamada, “Kolarov, kulübüyle kontratlı bir oyuncu. Bitti bitiyor gibi bir durum yok. Transferde daha hızlı hareket edebiliriz ama Beşiktaş’ın zararını kim karşılayacak?” sözlerini kullanan Başkan Fikret Orman, Manchester City’yle pazarlıkların uzayacağının sinyallerini vermişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap