SON DAKİKA



Haber > Spor > Kötü futbol kötü hakem

Kötü futbol kötü hakem

29 Ekim 2015 Perşembe - 08:01








Trabzonspor deplasmanda aldığı üç puanın moraliyle sahaya çıktı. Fakat ne yazık ki ilk 45 dakikada Deniz’in kafa vuruşundan başka pozisyonu yoktu. Constant'ın yaptığı iki bireysel hata yüzünden Bordo-Mavililer 2-0 yenik duruma düştü. İkinci golde Okay’ın da büyük hatası vardı. M'bia adeta yerlerde sürünüyor.

Özer ve Erkan ilk yarıda sahada hiç yoktular. Bunlara sağda Salih, solda Constant da katılınca, artı Marin de sakatlanıp oyundan çıktıktan sonra, Gaziantep orta sahada Marshall ve önde Muhammet ile ileride gol aradı. Gaziantep'in golünü atan Orkan iyi futbol ortaya koydu. Geride Orkan, Marakoya ve Elyasa Trabzonspor'un hücumlarında başarılı oldular ve Trabzonspor ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı.

İkinci yarıda Cardozo, ardından Salih'in yerine N'doye ile çift forvete dönen Trabzonspor biraz daha baskılı göründü. Yorulan Gaziantepspor karşısında Trabzonspor daha iyi oynamaya başladı. Değişiklikler fayda sağladı. Aykut’un frikik golünden sonra Constant-N'doye paslaşmasında Cardozo’nun mükemmel golü geldi. Bu dakikada tüm soru işaretleri Şota’ya...

Madem bu oyuncular oynayacak, maça neden onlarla başlanılmadı? Şota'nın en büyük hatası bu oldu. Trabzonspor'da frikik golünü atan Aykut, takımın en iyi oyuncusuydu. Trabzonspor baskısı üçüncü gol için yetmedi. Hakem Trabzonspor'un yüzde yüz penaltısını vermedi. Bu pozisyonla üç puan, daha önceki Galatasaray maçında da üç puan, toplam dokuz puanımız gasp edilmiş oldu. Ama Şota’nın yanlış tercihleri bence daha büyük hataydı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap