SON DAKİKA



Haber > Spor > Kırılgan değil saldırgan olun!

Kırılgan değil saldırgan olun!

06 Kasım 2015 Cuma - 08:47




Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, “90 dakika mücadele eden bir takım olmalıyız. Geride olsak bile rakibe bu maçı bırakmayacağımızı hissetti





Takımını dış gelişmelerden uzak tutup sadece Başakşehir maçına motive eden Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, zorlu maç öncesi son uyarılarını yapıyor. Hafta içerisinde kaptan Onur Kıvrak ile arasındaki buzları eriten, Mehmet Ekici’ye de uzun bir aradan sonra taktik antrenmanlarda 11’de şans tanıyan Şota, gelecekten umutlu. Gürcü teknik adam, oyuncularına “Sahada kırılgan olmayın, sonuna kadar mücadele edin. Bu forma bunu gerektirir” uyarısında bulundu. 90 dakika mücadele eden bir takım olmaları gerektiğini vurgulayan Şota, “Geride olsak bile rakibe asla bu maçı bırakmayacağımızı hissettirmemiz gerekiyor. Eğer bunu başarırsak taraftarlarımızın da bize olan inancını katlayarak artırırız” ifadelerini kullandı. Arveladze, sürekli aynı 11’de oynanamamasıyla ilgili olarak ise şöyle konuştu: “Bu, oyuncu kadromuzun ne denli kaliteli olduğunu gösterir. Tüm oyuncularımız oynamak istiyor ve buna göre değerlendirme yapıyorum.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap