SON DAKİKA



Haber > Spor > Kupada Trabzonspor Gümüşhane’ye teslim oldu

Kupada Trabzonspor Gümüşhane’ye teslim oldu

02 Aralık 2016 Cuma - 09:09




Kırmızı-Beyazlılar 1-0 geriden gelip giydiği formanın hakkını verdi, Avni Aker’de tarihi bir galibiyet elde ederek camiasını sevindirdi.





Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Gümüşhanespor’a 2-1 mağlup olarak taraftarlarına bu kulvarda da hüsran yaşattı. Maça her iki takım da kontrollü başladı. 12. dakikada Ali Özgün’ün şutu üst direkten oyun alanına döndü. 24. dakikada Trabzonspor aradığı golü Muhammet Demir ile bularak 1-0 öne geçti. 29. dakikada Gümüşhanespor’da Muhammed Çalhanoğlu’nun uzaktan sert şutunu Esteban seyredince top filelerle buluştu: 1-1. 32. dakikada Mehmet Ekici'nin ceza sahası içine gönderdiği topu göğsünde yumuşatan Suk'un vuruşunda üst direğe çarpan top auta çıktı. İlk yarı da 1-1 eşitlikle tamamlandı. 80. dakikada Yusuf Erdoğan’ın şutunu Oğuz çıkardı. 84’te Salih Gümüşhanespor’u 2-1 öne geçiren golü attı. Bu golden sonra Muhammet Demir ve Durica’nın vuruşlarını Oğuz mükemmel çıkardı. Uzatma bölümünde Mehmet Ekici’nin şutu direkte patladı. Trabzonspor sahadan 2-1 boynu bükük ayrıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap