SON DAKİKA



Haber > Spor > Kuyruk acınız mı var!

Kuyruk acınız mı var!

31 Ekim 2015 Cumartesi - 15:48




Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, hakemlerin alıkonulması skandalıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Başkan Hacıosmanoğlu, "Benim sözlerimi





Trabzonspor-Gaziantepspor maçı sonrası yaşanan olayların yankıları sürerken, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, açıklamalarına devam ediyor. Maçtan sonra yaptığı açıklamalarla Türkiye gündemini sarsan Hacıosmanoğlu, en son “Hakemleri sanki alıkoymuşuz gibi bir algı yaratılıyor” ifadesini kullandıktan sonra şu açıklamaları yaptı: “Hakem arkadaşa sorun. O gün 'Odadan çıkmak istiyorum' demiş mi? Benim söylediklerim ortada. Taraftarın tepkisine ise sonuna kadar hak veriyorum. Haklı mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz." Trabzon şehrinin üzerine oyunlar oynandığının altını çizen Bordo-Mavili kulübün başkanı, “Bir şehrin kaderiyle oynamak bu kadar kolay olamaz. Biz bedeli neyse ödemeye hazırız. Bazı kesimlerin bazı çalışmaları var. Ama bunları yaparak bizi sindireceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar. Bu tür çalışmalar yürüten bazı isimleri de yakında açıklayacağım” dedi. İbrahim Hacıosmanoğlu, iki ezeli rakip Beşiktaş ve Galatasaray'a da çatarak, “Benim açıklamalarım sonrası Fenerbahçe sessiz. Beşiktaş ve Galatasaray kınıyor. Beşiktaş! Galatasaray! Size ne oluyor? Kuyruk acınız mı var? Adamlık dersini sizden alacak değiliz” ifadelerini kullandı.

Profesyonelce hatalar yapıyor!

Hacıosmanoğlu, bu sezon daha önce Trabzonspor-Galatasaray (0-1) maçındaki kararları tartışmalı olan ve son olarak Beşiktaş-Kasımpaşa maçını da yöneten Cüneyt Çakır'ı hedef aldı. Hacıosmanoğlu, Çakır’ın bu sezon yönettiği maçlarda 'profesyonelce' hatalar yaptığını ileri sürdü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap