SON DAKİKA



Haber > Spor > Kuzumuz ve 1461 Trabzon

Kuzumuz ve 1461 Trabzon

18 Mart 2015 Çarşamba - 10:17








E görev aşkı için zamansız çağırırsak kuzumuzu yanımıza olacağı da bu olur.

Dalgıç gibidir kınalı kuzumuz. Bir daldı mı bir daha kendisini çıkarmak zordur. Üstelik haberiniz olsun, kuzumuz tüpsüzde dalış yapabiliyor. Kınalı kuzumuz Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ni gezerken,1461 Trabzon’un tesislerine de şöyle bir uğrayayım demiş. Ve uğramış. Tabi kınalı kuzumuzun oraya gittiğini kimseler ne görmüş ne de duymuştur.

Güzel kuzumuz, 1461Trabzon tesislerine, gizli bir operasyon yaptı, aynı Sultan Şaha yapılan operasyon gibi.. Bakınız, kuzumuz yaptığı operasyon sonucu, gördükleriyle ilgili, bizlere neler anlattı: “1461 Trabzon Allah’a emanetmiş. Gördüklerim ve yaşadıklarım karşısında şok oldum. 1461 Trabzon’un yönetim kurulu yok mudur? Varsa ne yaparlar? 1461 Trabzon’u da Genel Müdür Sinan Zengin yönetiyor, görevden adam alıyor, göreve adam atıyor. Ya rabbim nasıl bir yetkidir Zengin’in yetkisi? Her şey Zengin’e bağlanmış.

Kimse de Zengin’e gözünün üzerinde kaşın var diyemiyor, demeye kal-kanlar Sinan beyin gazabına uğruyorlar” Şaban Bülbül’ü yıllardır tanırım. Spor camiasında sevilen bir isimdir ama onun da yapılanlar ve yaşananlar karşısında ne yazık ki sesi çıkmıyor. Neyin başıdır, neyin başkanlığını yapıyor Bülbül?

Yazık ediyor kendisine. Bakıyorum1461 Trabzon’un üzerinde hiçbir yaptırım gücü kalmamış, sadece koltuk dolduruyor, 1461Trabzon yöneticileriyle birlikte. İşi severek yapan ve her deplasmana giden yöneticiler neden yaşananlar karşısında sus pus dururlar onu da anlamış değilim.”

Vallahikuzumuzun1461 Trabzon için söyledikleri yenilir yutulur cinsten değil. Kuzumuzun anlattıklarına bakılırsa 1461Trabzon da Sinan Zengin’e teslim olmuş. Ne güç, ne kudret ne celal varmış, Sinan Zengin’in de? Neredeyse teknik heyetin işine bile karışır duruma gelmiş. Oldu olacak kulübün anahtarını da Sinan Zengin’e versinler, nasılsa onsuz işler yürümüyor! Böylelikle herkeste dertten sıkıntıdan kurtulmuş olsun. Profesyonel takımlarda yöneticilik yapanların kaderini görüyor musunuz? Gerçi yöneticilik kaderlerini de kendileri çiziyor ya. Çoğu kimseyi tenzih ediyoruz ama birileri içinde yöneticilik algısı şöyle olsa gerek, “O koltukta otu-rayım da, kim ne yaparsa yapsın?” Adeta bananecilik oynuyorlar. Ondan sonrada Trabzon futbolu neden iyi yönetilemiyormuş?


Nasıl yönetilsin ki, iş veren iş alının buyruğu ve emri altına girdikten sonra. Şimdi buradan soralım... Hadi A takımı paslayalım, Sinan Zengin’in 1461 Trabzon üzerinde ki yaptığı eylemlere ‘dur diyecek’, 1461 Trabzon’da bir yönetici yok mudur? Koltuk o kadar mı tatlı? 

Dipnot; 1461 Trabzon’da oyuncular, haftalardır da prim alamıyorlar. Bilgilerinize.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap