SON DAKİKA



Haber > Spor > Kuzumuz ve menajerler

Kuzumuz ve menajerler

02 Mart 2015 Pazartesi - 11:57








Kınalı kuzumuz yine gündem yaratacak iddialarla bizlere geldi. Neler söylemedi ki... Ortaya attığı iddialar öyle yenilir yutulur cinsten değil. Sanki 24 saat Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yatıp kalkıyor. Anlattıkları karşısında inanın şok yaşıyoruz. Nerden bulur bu bilgileri anlamak için herhalde kahin olmak gerek.

Kınalı kuzumuz elinde bir buket papatya ile servisimize gelir. Kendisine "Neden papatya" diye sorduk. Kuzumuz, "Kırlarda başka ne olur ki, en güzel kır çiçeği papatyadır" cevabını verir. Kahvesini söyleriz, kahvesi gelir. Kahvesini yudumlarken bir yandan da gün yüzü görmemiş bilgileri bizlere aktarmaya çalışır.

Kuzumuz, "Beni iyi dinleyin, sizlere anlatacaklarımın hem tapeleri var hem de ses kayıtları. Anlatacaklarım öyle hikaye mikaye değil, gerçeğin ta kendisi" der. Kuzumuzun söylediklerinden heyecanlanmaya başladık ama bir yandan da kafamızda "Acaba kuzumuz da paralelci mi" diye geçirmedik değil. Olur ya, zamanını dağlarda, kırlarda geçiriyor. Haberimiz olmaz kuzumuzdan, ofsayta düşmeyelim boş yere. Neyse dönelim konumuza. Kuzumuz, "Yahu geçenlerde bir arkadaş topluluğu ile manzarası ve havası güzel olan kırların birinde yemek yiyorduk.

Arkadaşlarımızdan birisi yemek esnasında cebindeki teybi çıkardıktan sonra açıp masanın üzerine koyar. Aboooooo! Duyduklarıma inanmak istemiyordum. Teypteki konuşmaları dinliyorum, gözlerim fal taşı gibi açıldı, konuşanlar, neler konuşmuyor ki... Hemen belirteyim, konuşmaların içerisinde sürekli geçen isim Trabzonspor'un Genel Menajeri Serhat Altıncı'ydı. Altıncı'nın yapılacak transferlerde komisyon istediğini birbirlerine anlatıyorlardı.

Bir de Colman'ın gitmesi konusunda Altıncı'nın menajerlerden istediklerini duyduktan sonra, Trabzonspor'un neden bu durumlara düştüğünü daha iyi anlamış oldum. Kimler mi konuşuyor diye merakınızı gidermek için onu da belirteyim. Menajerler, hem de yabancı uyruklu menajerler, bir de Türk menajer vardı arada, kısacası işin içerisinde olanlar."


"Yapma be güzel kuzumuz" diyerek onu uyarmak istedik. Kuzumuz: "Ne yapması! Yapma değil Avrupa! Diyorum ya ses kayıtları ve yazışmalar var..." Belli ki kuzumuz yine motor sarmış. Konu uzadıkça uzuyor, bizler bu kadar bilgiyi sizlere aktarıp devamını başka bir güne bırakalım.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap