SON DAKİKA



Haber > Spor > Kuzumuzdan mithiş iddialar

Kuzumuzdan mithiş iddialar

09 Mart 2015 Pazartesi - 10:53








Geçen hafta kınalı kuzumuz tape olaylarından girmiş, menajerlere dalmış, Serhat Altıncı'dan çıkmıştı. Önemli iddialar atmıştı ortaya. Hatta iddialarının devamı olduğunu sizlere duyurmuştuk. Bakın kuzumuzun iddialarının devamında neler var: "Geçtiğimiz hafta tapelerin bizde olduğunu dile getirdikten sonra arayanım çok oldu. Bazıları tape olayına inanmadı. Buradan şunu belirtmek istiyorum: Ben ortaya koyduğum hiçbir iddiayı belgesiz söylemem, tape var diyorsam vardır."

Belli ki kuzumuz alınmış. Belli ki çok kızmış. Ve devam ediyor kuzumuz: "Trabzonspor'un altına dinamit koyanların başında Burak Gürdal gelmektedir. Trabzonspor bugün bu kadar borçlanmışsa bunda Gürdal'ın imzası vardır. Bırakın diğer transferleri, Eskişehirspor'dan alınan Erkan'ın transfer edilişi bir irdelensin, Burak Gürdal sayesinde rakamın nerelerden nerelere nasıl geldiği, kimlerle neler konuştuğu araştırılsın, bakınız görün altından neler çıkacak."

- Yahu etme gitme kınalı güzel kuzumuz, ortaya attığın iddialar çok önemli. Senin anlattığına göre Burak Gürdal'ın içinde bulunduğu bütün transferlerde şaibe var. "Doğru söylüyorsunuz. Bu konuda elimde belge yok ama bu söylediklerimin hepsi birinci ağızlardan alınmıştır, işin içerisinde olanlar söylemiştir. O zaman şöyle söyleyelim: Serhat Altıncı durup dururken neden görevden uzaklaştırılmak istendi?"

- Haydaaa! Şimdi Altıncı mı oldun? "Ne alaka, Altıncı'nın tapelerini yok etmedik, hemen şunu da belirteyim: Serhat Altıncı, Burak Gürdal'ın önündeki en büyük engeldi, onu devre dışı bırakmak için Ersun Yanal'ı kullandı. Yanal da buna alet oldu. Bakın Burak Gürdal'ın en yakın adamı kim? Transfer işlerini kiminle yürütüyor? Söyleyeyim: Menajer Metin Korkmaz'la. Korkmaz ne diyor biliyor musunuz? 'Benim haberim olmadan Trabzonspor kulübünde kuş uçmaz.' Daha önemlisi Gürdal ile Korkmaz'a neden bu kadar yakınlar, bu da bir araştırılsın. Bu konuda bana gelen bilgiler öyle böyle değil, söylesem dudaklarınız uçuklar."

- Yapma etme güzel kuzumuz, yine nerelere daldın, aklın mı karıştı, yaylalara dalacağına mahrem yerlere dalmaya çalışıyorsun! Biraz bel altı olacak galiba, kapatalım bu konuyu. "Ne o, işinize gelmedi mi kapatalım oluyor. Trabzonspor'un buralara nasıl geldiğinin ibretlik vesikasıdır bu. Bakın şu an kulübün içerisinde Burak Gürdal'ın uzantısı olan Sinan Zengin var. Adam hiç kimseyi tınlamıyor. Kulüp Burak Gürdal ve Sinan Zengin'e teslim olmuş. Gürdal sözde dışarıda ama yine benliğiyle, her şeyiyle kulübün içerisinde işini yürütmeye çalışıyor. Sinan Zengin Burak Gürdal'dan aldığı talimatları harfiyen uygulamaya çalışıyor."


- Oooo açıldıkça açıldın kuzumuz, neyse burada keselim, devamını da bir başka güne saklayalım. Okuyucularımız biraz merak etsinler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap