SON DAKİKA



Haber > Spor > Leiva olmazsa Johansen

Leiva olmazsa Johansen

25 Temmuz 2016 Pazartesi - 16:23




Ön libero için girişimlerini sürdüren Galatasaray, Lucas Leiva’da sonuca ulaşamazsa Celtic’ten Johansen’i renklerine bağlayacak.





Galatasaray’da, teknik direktör Riekerink’in kampta görmek istediği ön libero için harekete geçen Dursun Özbek yönetimi, transfere hız verdi. Sarı-Kırmızılı yönetimin, Hollandalı hocanın raporu doğrultusunda ilk olarak Liverpool’da forma giyen Lucas Leiva’ya yöneldiği ve oyuncuyla prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Galatasaray, bu transferin gerçekleşmemesi durumunda ise hemen B planını devreye sokacak. Bir süredir Celtic’in ön liberosu Stefan Johansen’le de ilgilenen aslan, Norveçli oyuncuyla anlaşıp İskoç ekibine son teklifini yaptı. Leiva’dan haber bekleyen kurmayların, 25 yaşındaki Johansen’i şimdilik beklettikleri ifade edildi. Sarı-Kırmızılılar, Leiva transferinde başarısız olunması durumunda ise İskoç kulübü ile anlaşma sağlanır sağlanmaz Johansen’i Danimarka kampına dahil edecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap