SON DAKİKA



Haber > Spor > Ligde ikinci galibiyet

Ligde ikinci galibiyet

20 Kasım 2016 Pazar - 09:30








Baştan sona kadar büyük çekişme içinde geçen Best Balıkesir-Trabzonspor Medical Park karşılaşmasını konuk takım kazandı. Bu kazanç, Trabzonspor MP'nin hanesine ikinci galibiyet olarak yazılmış oldu. Geçen hafta evinde galip gelen Bordo-Mavili takım bu hafta da deplasmanda galip gelerek kazanma alışkanlığını adet haline getirdi. Takımımız geçtiğimiz yıllarda daha başarılıydı. Bu yıl ligdeki takımlar birbirleriyle transfer yarışı yaparak adeta üst düzey takımlar kurdular. THY Avrupa Ligi'nde büyük bir başarı grafiği çizen Türk takımlarına ayak uydurmak biraz zor. Hem lige yeni alışmaya başlamışsın hem de bu işlerde büyük maddi külfetler var. Bu ligde mücadele vermek kazanmak hakikaten kolay değil. Galibiyeti olmayan Best Balıkesir ile Trabzonspor MP arasında deplasmanda oynanan karşılaşmada ilk çeyrek 15-16 konuk takım lehinekapandı.

İkinci çeyrek yine Bordo-Mavili takımın üstünlüğüyle başladı. İlk yarıyı önde bitiren taraf yine Karadeniz Fırtınası oldu. Skor 36-28. İlk iki çeyrekte Kadji ve Green etkili oyunlarıyla takımlarını ayakta tutan oyuncular olarak öne çıktılar. Üçüncü çeyreğe 8 sayı önde başlayan Bordo-Mavili ekip büyük performans sarf ederek bu çeyrekte üstünlüğü elinde tutup son çeyreğe de 51-47 avantajlı girdi. Yalnız bu periyotta dominant olan takım Balıkesir ekibiydi. Son çeyrekte savunma direnci ve ribaund üstünlüğü ile maçı kazanan taraf BordoMavililer olarak çok değerli bir deplasman galibiyeti elde etmiş oldular. Trabzonspor MP, bu galibiyetle rakibini dibe iterek kendisine puan cetvelinin ortalarında yer yaptı. Skor 76-69 Bordo-Mavililerin üstünlüğü ile tamamlandı. Müsabakada Kadji ve Green 16'şar, Hardy 13 sayı atarak takımın en skorer isimleri oldular. Takımımız haftaya Trabzon’da TOFAŞ ile karşılaşacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap