SON DAKİKA



Haber > Spor > Manchester para bastı

Manchester para bastı

13 Kasım 2015 Cuma - 16:25




Kırmızı Şeytanlar, ilk çeyrek gelirlerinde Şampiyonlar Ligi'ne katılımdan kaynaklanan naklen yayın gelirleri ve maç günü gelirleri sayesinde yüzde 39





Manchester United'in gelirlerinde büyük artış... Şampiyonlar Ligi'ne geçen sezon kalamayan ve bu sezon ise Premier Lig'de 4. sırada yer alan Manchester United, gelirlerde yüzde 39 artış açıkladı. Kırmızı Şeytanların gelirlerindeki artışta, bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılımdan kaynaklanan naklen yayın ve maç günü satışları etkili oldu. Amerikalı Glazer ailesinin sahip olduğu Manchester United, 30 Eylül'e kadar olan dönemdeki 3 aylık süreçte gelirlerin 187 milyon Dolar olduğunu duyurdu. Bir önceki yıl 135 milyon Dolar gelirini artıran Kırmızı Şeytanlar, faaliyet gelirlerini de yaklaşık iki katına çıkardı ve kasasına 64 milyon Dolar koydu. Geçen yıl 183 milyon dolar olan yıllık faaliyet gelirlerini 250 ile yaklaşık 266 milyon Dolar'a çıkarmayı planlayan Manchester United'da, yüklü sponsorluk anlaşmalarının artışlarda etkili olduğu kaydedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap