SON DAKİKA



Haber > Spor > Mario Gomez'e şok gönderme!

Mario Gomez'e şok gönderme!

28 Temmuz 2016 Perşembe - 11:12




Galatasaray'ın yıldız golcüsü Podolski, Mario Gomez'in Beşiktaş'tan ayrılmasıyla ilgili "Biri köprüden atladı diye benimde atlayacak halim yok" dedi.





Michael Schumacher için düzenlenen özel maçta forma giyen Lukas Podolski maçın ardından kritik açıklamalarda bulundu. Schumacher'in yakın arkadaşı olan Podolski, Mario Gomez'in Beşiktaş'tan ayrılış kararını da değerlendirdi. Türkiye'de yaşanan siyasi olayların kendisini etkilemediğini ve İstanbul'u sevdiğini dile getiren Podolski, Mario Gomez gibi İstanbul'dan ayrılmayı düşünmediğini ifade etti.

PODOLSKİ: BİRİ KÖPRÜDEN ATLADI DİYE...

Mario Gomez'in kararından etkilenmediğini dile getiren Podolski, "Yeterince tecrübeliyim ve yaş itibarıyla da kendi kararlarımı kendim verebilecek durumdayım. Biri köprüden atladı diye, peşinden köprüden atlayacak halim yok. Ailemle beraber İstanbul'a döneceğim. Yeni sezonun başlaması için sabırsızlanıyorum, medyada bu tip spekülasyonlar sürekli yer alıyor ve artık alıştım" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap