SON DAKİKA



Haber > Spor > Marsilya'yla flaş takas

Marsilya'yla flaş takas

08 Ağustos 2016 Pazartesi - 14:07




Lucas Leiva için girişimlerine devam eden Galatasaray, pürüz çıkması durumunda Chedjou’yu isteyen Marsilya’ya Lassana Diarra takasını önerecek.





İngiliz devi Liverpool’un Brezilyalı orta sahası Lucas Leiva’yı renklerine bağlamak için menajer Jürgen Klopp’un vereceği izni bekleyen Galatasaray, alternatifini Lassana Diarra olarak belirledi. Portekizli stoperi Rolando’yu elinden çıkarmayı planlayan Fransız ekibi Marsilya, bu oyuncunun yerine ilk aday olarak Sarı-Kırmızılıların Kamerunlu savunmacısı Aurelien Chedjou’yu düşünüyor. Galatasaray yönetimi de eğer Leiva transferinde pürüz çıkarsa Marsilya’ya ‘Al Chedjou’yu, ver Diarra’yı’ diyecek. Ancak Diarra, Lokomotiv Moskova’dan Marsilya’ya usulsüz şekilde transfer olduğu gerekçesiyle CAS’tan 10 milyon Euro’luk ceza almıştı. Sarı-Kırmızılılar, önce bu sorunun ortadan kaldırılmasını isteyecek ve ardından Diarra’yla sözleşme imzalayacak.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap