SON DAKİKA



Haber > Spor > Medjani yerini buldu!

Medjani yerini buldu!

10 Ağustos 2015 Pazartesi - 08:50




Asıl görev alanı stoper olmasına rağmen Halilhodzic ve Yanal döneminde çoğunlukla ön liberoda oynayan Medjani, Şota ile birlikte baş mevkiine döndü.





Trabzonspor’un Cezayirli savunma oyuncusu Carl Medjani, yeni sezonda baş mevkiine dönüyor. Trabzonspor’a gelmeden önce formasını giydiği AC Ajaccio, Monako, Valenciennes ve Metz gibi kulüplerde stoper olarak oynamasına rağmen Bordo-Mavili kulübe geldikten sonra hem Vahid Halilhodzic hem de Ersun Yanal döneminde ön libero ağırlıklı olarak forma giyen Medjani, Şota Arveladze ile asıl yerini buldu. Gürcü teknik adamın yeni oyun sisteminde Cezayirli oyuncuyu savunmada oynatmaya karar verirken, bunu son oynanan Rabotnicki maçında da uygulamalı olarak gösterdi. Medjani, savunmada görev yaparken başarılı bir oyun ortaya koydu. 30 yaşındaki deneyimli futbolcu, Şota’nın kendisini stoperde oynatması nedeniyle mutlu olurken, burada daha verimli olacağını söylüyor. Bu arada Medjani’nin, deneyimiyle de gençlere örnek olduğu belirtiliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap